Call: Email:

Stor stiv pik sex med tykke damer


stor stiv pik sex med tykke damer

Vis dog bare en smule åbenhed i dette spørgsmål. Og uden at fordømme folk som har nosserne til at indrømme hvad de kan lide. Ytringsfrihed er efterhånden blevet et sædvanligt emne der dukker op i en hvilken som helst diskussion Jeg siger jo ikke at hun ikke må bryde sig om store pikke.

Selvfølgelig må hun da det. Det der irriterer mig er at hun forsøger at gøre sin egen fordom, om hvad piger tænder på, til den rene sandhed. Så enkelt er det. Lad mig give dig et eksempel: Lad os forestille os at Peter godt kan lide at blive kneppet i røven.

Peter tror at alle drenge godt kan lide at blive kneppet i røven ligesom han kan. Derfor starter Peter en tråd hvori han ikke bare påstår men direkte giver udtryk for at han VED hvordan alle drenges seksualitet er eller måske burde være! Han skriver i tråden at alle drenge kan lide at blive kneppet i røven, og sådan er det bare Der er ikke noget i vejen med Peters lyster. Men dette gør ikke Peters fordom om drenge til en sandhed. Og det har intet med spørgsmålet om ytringsfrihed at gøre: Min kæreste er ALT for stor og det er faktisk ikke helt så fedt som mange tror.

Måske også fordi jeg vistnok er ret stram. Nå men ellers elsker jeg store pikke. De er flotte se se på, dejlige at røre ved, og så er de skønne at have sex med når man lige har fundet af at gøre det, så det ikke gør ondt Jeg har før haft en kæreste med en pik som var under gennemsnittet og vi havde et dejligt sexliv, men nu hvor jeg har en af dobbelt størrelse ville jeg aldrig kunne nøjes med en lille igen.

Jeg kender heller ikke nogen piger som tænder på små pikke. Man kan måske bære over med sådan en lille fætter, hvis man elsker ejermanden, men hvis det var pikken man skulle gå ud fra ville de færreste vælge en størrelse small. Desuden synes jeg der burde være flere nøgne mænd med stive pikke i medierne. Hvorfor skal vi altid se på kvinder. Det er jo os der gør størstedelen af indkøbene, så hvorfor ikke fange vores opmærksomhed med en lækker fyr med en ordentlig bule i bukserne på en enorm gavlreklame, mmmmmmm Der har vi en der ikke er bange for at sige det som det er.

Det kan ikke siges nok gange. Vi vil han en stor dejlige pik at lege med. Var kærester med en fyr den gang jeg var yngre som havde en tissemand på 12 eller 13 cm hvis jeg husker korrekt og ret tynd.

Spild af tid fandt jeg ud af. Det er sku også meget frækkere at blive taget bag i hvis pikken er stor, tyk og skræmmende. Så er anal sex frækt. Det tænder os bare mere at se, røre, lege, sutte og blive taget med en stor pik. Er det ikke rigtigt piger.? Umiddelbart kan det virke som om du "troll'er" - altså provokerer for at provokere.

Om du så mener det du siger, er en kvinde eller ej Ovenfor er der en som kalder dig idiot. Jeg er ikke uenig. At almindelige mænd med almindelige pikke kan tilfredsstille almindelige kvinder? Nej fuck, det ville jo være frygteligt hvis det brede gennemsnit af klodens hankønsvæsener gik og havde det fint med deres udstyr. Kvinder generelt ville helt klart også være seksuelt bedre stillet, hvis størstedelen af alle mænd gik og havde knas med selvtilliden. Så hvad ændrer dit indlæg til nogens fordel?

Er det ikke lidt det samme, som at jeg stilte mig op som fortaler for hele hankønnet og postulerede, at kvinder over 27 eller kvinder under cm eller kvinder med blå øjne var for klamme og faktisk spild af tid? Altså fordi det nu engang var min erfaring og præference Fair nok, at du har lyst til at udbrede hvad du tænder på.

Men du ender bare med at være perfid og genereliserende istedet. Det er, ja, idiotisk. Eller også er du blevet slemt såret af en eller flere mænd i dit liv og synes at du skal give tilbage til hele kønnet I så fald er det bare ynkeligt. Men Yle har ret. Hvad er formålet med at sige det? Man kunne lige så godt sige: I er ikke noget værd! Gå hjem og skyd jer selv, I har intet formål i livet. I så fald forstår jeg ikke helt, hvordan mit indlæg kan afføde sådan et ønske.

Kan du måske forklare hvorfor du synes sådan? Et par hængepatter, og fede maver er der ikke noget ved.. Alt den snak om det er det indre der tæller er bare noget værre fis.. Et par bryster skal være store OG faste. Der er ikke noget bedre en når man åbner bh´en og ser et par dejlige bryster.. Jeg ved der muligvis kommer en regn af comments med at vi alle er forskellige, du er slap, de kan blive for store osv..

Men hør godt efter damer.. Alle vi fyre tænder på nogle lækre bryster.. Jeg synes også spørgsmålet om størrelsen på pikke er ekstremt overvurderet. Men samtidig vil jeg næsten sige det samme om kærlighed. Kærlighed og sex behøver ikke være svejset sammen.

De to ting kan jo sagtens adskilles, men så sandelig også forenes. Hvis man i og med har gjort sig nogle tanker om hvad kærlighed da overhoved er for en størrelse. Mig siger kærligheden ikke det store. Det er fint nok I andre har lyst til kærlighed og sårn, men sex og erotik alene synes jeg mere om: En mindre pik kan også gøre det, man kan jo skifte stilling og så selv bestemme, hvor stramt eller mindre stramt det skal føles og det er fordelen ved en mindre pik - en mindre pik gør den fordel, at den kan føles meget, meget mere lidenskabeligt, for den føles anderledes, end en stor pik Når jeg så vil sutte pik, så er der ingen forskel på, om den er stor eller lille, for man kan jo ikke have hele pikken i munden på en gang alligevel Jeg har i mine yngre dage også tændt mest på store pikke, men der skal sgu meget mere forspil til, for at udvige skeden..

Men ærligt talt, så vil jeg dog alligevl sige, at en meget lille pik, ikke tænder mig det store, der er jo også grænser for, hvor meget man som kvinde kan stramme sig op i fissen ik.. Knepper kæresten på webcam. Sprøjteorgasme til lækker babe. Knepper tyk kvinde på sengen. Den frækkeste pornofilm du længe har set.

MILF sutter kæmpe pik. Kneppet på hotelværelse — Hemmeligt. Fyr boller 5 tøser. Visited times, 1 visits today. Curvet pige Overvægtig Stor kvinde sex Store bryster Sutte pik. Storbarmet tysk Milf bliver gangbanget januar 25, Lækker ung pige bliver bundet ved poolen januar 24, Danske Sabrina Malou med dildo januar 17,

.

Jeg har fundet ud af, at min kusse passer bedst sammen med de normale pikke, som ikke er for tyk. Det er den der giver mig mest nydelse [; ]. Det vigtigste er at han kan bruge sine hænder samtidig Du behøver ikke at sige det, men kan det tænkes at du endnu ikke har født? Hvad med en fyr hvis hanstik passer perfekt til partnerens hunstik. Så bliver hun gravid, og vi ved vist alle hvad der så sker?

Så er den "perfekte" diller ikke længere helt så perfekt. Manden udvider sig nu engang ikke i takt med sin partner, hvad skeden angår. Jeg har haft de fedeste oplevelser med modne, og lidt rummelige kvinder. Og jeg er ikke bange for at bryde det tabu, som åbenbart stadig består, jeg er udstyret med et organ over gennemsnittet. Godt og vel endda. Jeg skal ikke jamre om hvor meget jeg har måttet høre om dingelingen. Men det er alt andet end sjovt.

Og du er sikkert selv miss ? Vi mænd vil have lækre kvinder med struttende bryster der ikke hænger! Men du kender vel dine egne begrænsninger? Du skal sgu nok ikke regne med at de mindre udrystede mænd vil takke dig for din lille sandhed. Jeg sætter sgu pris på alle pikke.

Jeg er ligeglad med hvad du tænder på, men lad dog vær med at gøre din seksualitet til den almene adfærd og tankegang. Du vil aldrig nogensinde være objektiv. Du er KUN et subjekt. Og du lyder som en der trænger til anerkendelse og nu vil nedgøre mænd med mindre pikkemænd. Hvis en mand siger at alle piger skal have store patter og resten skal ikke regne med sex, så bliver han kaldt en sexistisk IDIOT.

Og med god ret. Tro ikke at du er undtagelsen! Jeg giver udtryk for min foragt for når fjolser tror de har patent på sandhed. Du har ikke patent på sandhed. En sådan en findes ikke. Som jeg siger kan jeg lide alle pikkemænd.

Bestemt også de store!!! Men jeg foretrækker ikke store fremfor små. Som jeg siger er det helt i orden at du foretrækker store pikke. Intet ondt ord skal der lyde om det. Jeg er glad for denne tråd. Og jeg forstår dig ikke. Gælder ytringsfriheden ikke når det gælder størrelsen på mandens bedste ven? Må en kvinde ikke give udtryk for hvad hun har lyst til? Det er mig en gåde at vi skal gå på æggeskaller når det handler om dette formeringsorgan.

Nogle kvinder er sådan indrettede at en strikkepind ganske enkelt ikke siger dem en hujende fis. Jeg påstår ikke at dette er trådstarterens motiv til at lave denne tråd. Hvad kan grunden være at en del kvinder rejser til Afrika for at få sex? Er det fordi de dernede har halvanden rynke? Det er der vist ingen af os to der for alvor tror på?

Jeg har mødt kvinder som mageligt kunne tage en enddog meget stor dildo. Nogle kvinder "smører" så godt at der ikke opstår nogen lystfølelse ved at få en gennemsnits diller op i sig. Vis dog bare en smule åbenhed i dette spørgsmål. Og uden at fordømme folk som har nosserne til at indrømme hvad de kan lide. Ytringsfrihed er efterhånden blevet et sædvanligt emne der dukker op i en hvilken som helst diskussion Jeg siger jo ikke at hun ikke må bryde sig om store pikke.

Selvfølgelig må hun da det. Det der irriterer mig er at hun forsøger at gøre sin egen fordom, om hvad piger tænder på, til den rene sandhed.

Så enkelt er det. Lad mig give dig et eksempel: Lad os forestille os at Peter godt kan lide at blive kneppet i røven. Peter tror at alle drenge godt kan lide at blive kneppet i røven ligesom han kan. Derfor starter Peter en tråd hvori han ikke bare påstår men direkte giver udtryk for at han VED hvordan alle drenges seksualitet er eller måske burde være!

Han skriver i tråden at alle drenge kan lide at blive kneppet i røven, og sådan er det bare Der er ikke noget i vejen med Peters lyster. Men dette gør ikke Peters fordom om drenge til en sandhed. Og det har intet med spørgsmålet om ytringsfrihed at gøre: Min kæreste er ALT for stor og det er faktisk ikke helt så fedt som mange tror.

Måske også fordi jeg vistnok er ret stram. Nå men ellers elsker jeg store pikke. De er flotte se se på, dejlige at røre ved, og så er de skønne at have sex med når man lige har fundet af at gøre det, så det ikke gør ondt Jeg har før haft en kæreste med en pik som var under gennemsnittet og vi havde et dejligt sexliv, men nu hvor jeg har en af dobbelt størrelse ville jeg aldrig kunne nøjes med en lille igen. Jeg kender heller ikke nogen piger som tænder på små pikke.

Man kan måske bære over med sådan en lille fætter, hvis man elsker ejermanden, men hvis det var pikken man skulle gå ud fra ville de færreste vælge en størrelse small. Desuden synes jeg der burde være flere nøgne mænd med stive pikke i medierne. Hvorfor skal vi altid se på kvinder. Det er jo os der gør størstedelen af indkøbene, så hvorfor ikke fange vores opmærksomhed med en lækker fyr med en ordentlig bule i bukserne på en enorm gavlreklame, mmmmmmm Der har vi en der ikke er bange for at sige det som det er.

Det kan ikke siges nok gange. Vi vil han en stor dejlige pik at lege med. Var kærester med en fyr den gang jeg var yngre som havde en tissemand på 12 eller 13 cm hvis jeg husker korrekt og ret tynd. Han gramser på hende og hun vågner op. Hun starter med at suttes hans pik, så den er klar til hende. Derefter knepper han hende på siden og til sidst mens hun ligger på ryggen.

Han kan ikke holde sig mere, så han sprøjter sperm på hendes fisse og mave. He awakes big butt fatty to fuck her hard powered by YouPorn. Sød lille blondine på hemmeligt kamera. Lille pige får stor pik. Sød pige kneppet i taxa.

Knepper kæresten på webcam. Sprøjteorgasme til lækker babe. Knepper tyk kvinde på sengen. Den frækkeste pornofilm du længe har set.

ESCORT PÅ SJÆLLAND PRIVAT SEX ODENSE

REAL ESCORT DK ELECTRA WILD

Stor stiv pik sex med tykke damer